Besøg os

Inden du vælger EVN, skal du selvfølgelig besøge os sammen med dine forældre.
Du/I skal blot sende os et skema, så tager vi kontakt med henblik på et besøg. Vi har fire faste besøgsdage om året.

Se nederst her på siden, hvornår den næste ligger. Der er mulighed for af finde andre tidspunkter, såfremt I ikke kan på de faste besøgsdage.

Når I kommer og besøger os, informerer vi på forskellig vis om skolen, og du vil få lejlighed til at møde vores nuværende elever, som meget gerne vil fortælle om deres hverdag og begrundelse for at vælge os.

Endelig er der en samtale med en lærer, hvor du og dine forældre kan spørge ind til skolens forhold, både fagligt og socialt. Efter besøget har man som regel 14 dage til at træffe en beslutning. Vær opmærksom på, at du i tilfælde af venteliste placeres på listen i forhold til det tidspunkt, hvor vi har modtaget dit skema.

Næste besøgsdag er Efterskolernes Aften d.9. januar 2019 mellem kl. 18 og 21.  Hvis denne dag ikke passer, kan vi aftale individuelt. Ring på 65312920 og aftal et tidspunkt med Susanne eller Marie- Line. Hvis du sender et “ansøgningsskema”, vil vi tage kontakt og aftale nærmere. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Man er også velkommen til bare at dukke op.

Ansøgningsskema