EVN-Basketcamp

 

Vi afholder hvert år i efterårsferien en camp for basketspillere mellem 11 og 16 år

Campen er både for piger og drenge. Du skal blot være fyldt 11 og højst være 16 år. EVN-BASKETCAMP afholdes i uge 42 i skolernes efterårsferie. Prisen for campen er 1.000 kr., hvilket er inklusiv camptrøje, kost og ophold.

Der er lagt op til træning og kampe på højt niveau, så du kan forbedre dit spil væsentligt. Desuden bliver der lagt meget vægt på samvær og hygge. Det kan være en tur til Nyborg Badeland, karaoke-aften eller andre aktiviteter. EVN-BASKETCAMP 2020 finder sted  søndag d. 11. oktober kl. 15.00 og slutter torsdag kl. 15.00. Det er selvfølgelig basket, som er i centrum, men vi lægger vægt på, at det også er en god og sjov oplevelse. Træningen deles op efter alder og niveau i tre grupper. Piger og drenge har deres egne grupper, men blandes når der er stationer og lignende.

Trænere på EVN-BASKETCAMP

Vores to headcoaches har meritter som “Årets træner” i dansk herrebasket samt DM for Herrer bag sig. Så sent som i 2010 blev Craig Dansk Mester med Rabbits. Geof har også været dansk mester med Bakken Bears og HIC og har været træner for Team Fog Næstved. Craig og Geof er til dagligt trænere for EVN’s drenge og piger på basketlinjen.  Desuden er Pascal Coman på holdet. Han er desuden headcoach Wulfpack fra den danske basketliga. De får her og på campen assistance af Karen Kotila, som både er skolens fysioterapeut og træner (eks landsholdsspiller).

Øvrige trænere på campen

Vi har nu en aftale med Sebastian Aaris, som spiller for Svendborg Rabbits og i øvrigt er tidligere elev på EvN. Han var blandt andet med EvN til VM for skoler i Kina, hvor vi blev nr. 5.

Vi er igang med at finde de bedste coaches til Campen så vi vil løbende opdatere med nye navne her på siden.

Basket og netværk

Selvfølgelig drejer campen sig om at forbedre sit spil, men ligeså vigtigt er, at man har en rigtig god oplevelse sammen med andre unge basketentusiaster. Man får en masse venner og kontakter inden for basketverdenen, og måske er det en måde at få en lille forsmag på efterskolelivet, hvis man har de overvejelser. På campen vil der være forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde en god bold eller lignende. Du vil i øvrigt få en trøje med camplogoet.

Ansøgningsskema til EVN Basket Camp