EVN-Basketcamp

Vi afholder hvert år i efterårsferien en camp for basketspillere mellem 11 og 15 år. I år er der to muligheder!

 

I 2020 er vores nemlig camp opdelt i en åben u-15 landsholdssamling og vores sædvanlige camp for 11-15 årige. Begge camps – EVN-BASKETCAMP og EVN-U15-LANDSHOLSSAMLING – er for piger såvel som drenge. Prisen er 1.000 kr., hvilket er inklusiv camptrøje, kost og ophold.
                                                                                                                                                       
EVN-BASKETCAMP
– er for alle mellem 11 og 15 år. Den løber fra tirsdag d. 13. oktober kl. 18 til fredag d. 16. kl. 15 og er for både piger og drenge.Der er lagt op til træning og kampe på højt niveau, så du kan forbedre dit spil væsentligt. Desuden bliver der lagt meget vægt på samvær og hygge. Det kan være en tur til Nyborg Badeland, karaoke-aften eller andre aktiviteter. Det er selvfølgelig basket, som er i centrum, men vi lægger vægt på, at det også er en god og sjov oplevelse. Træningen deles op efter alder og niveau grupper.
— LUKKET FOR TILMELDING —


EVN-U15-LANDSHOLSSAMLING

(Årgang 2006) er åben og fungerer som basis for udtagelse af u-15 landsholdene. Fredag d. 9. oktober kl. 17 til tirsdag d. 13. kl. 17. Denne camp er obligatorisk, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at blive udtaget til det endelige landshold. Ud over vores faste stab af trænere (se nedenfor) vil landsholdstrænerne for u-15 selvfølgelig også være med.
Tilmeld til Landsholdssamling her


Se katalog over merchandise (trøjer, bukser mm) 

 

Trænere

Vores to headcoaches har meritter som “Årets træner” i dansk herrebasket samt DM for Herrer bag sig. Tilbage i 2010 blev Craig Dansk Mester med Rabbits. Geof har også været dansk mester med Bakken Bears og HIC og har været træner for Team Fog Næstved. Desuden er Pascal Colman på holdet. Han er desuden headcoach Wolfpack fra den danske basketliga. Endelig vil vi nævne Karen Kotila, som både er skolens fysioterapeut og også træner (eks landsholdsspiller).Craig, Geof, Karen og Pascal er til dagligt trænere for EVN’s drenge og piger på basketlinjen.Vi er i gang med at finde de bedste coaches til Campen, så vi vil løbende opdatere med nye navne her på siden.

Basket og netværk

Selvfølgelig drejer campen sig om at forbedre sit spil, men ligeså vigtigt er, at man har en rigtig god oplevelse sammen med andre unge basketentusiaster. Man får en masse venner og kontakter inden for basketverdenen, og måske er det en måde at få en lille forsmag på efterskolelivet, hvis man har de overvejelser. På campen vil der være forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde en god bold eller lignende. Du vil i øvrigt få en trøje med camplogoet.

Craig Pedersen
Geof Kotila
Karen Kotial
Pascal Coleman