Bedste efterskole

Gør dit efterskoleår uforglemmeligt med rejser og nye venskaber

Tiden på en efterskole er noget helt særligt, fordi du udvikler dig personligt, får nye og tætte venskaber samt oplever en masse – og altsammen på kun ét år. Vælg den bedste efterskole, så du får et uforglemmeligt år, du vil tænke tilbage på resten af dit liv.

Du vil opleve et afvekslende hverdagsliv med fokus på den almindelige undervisning og dit linjefag, men det adskiller sig fra almindelig skolegang, fordi du er sammen med dine venner i alle døgnets timer. Det giver dig også rig mulighed for at fordybe dig i dit linjefag med andre, der har samme interesse.

Vælg et linjefag, som du brænder for

Du skal vælge et linjefag, som du har ved siden af de obligatoriske fag, som eksempelvis dansk, matematik og engelsk. På Efterskolen ved Nyborg kan du vælge linjefag inden for idræt, kultur og rejser, alt efter hvad du ønsker at blive bedre til.

EVN er en idrætsefterskole, kunstefterskole og generelt en efterskole, som fokuserer på sport og kreativitet. Det skaber et miljø, hvor du har mulighed for at møde unge mennesker, som har andre interesser, end dig selv.

På EVN har du mulighed for at vælge mellem forskellige linjefag, alt efter hvad du interesserer dig for. De forskellige linjer er:

Du kommer til at bo på værelse med personer fra din egen linje, men husene bliver blandet linjerne imellem, så du får mange nye bekendtskaber.

Fantastiske rejser og obligatoriske skolefag

Et efterskoleår byder på mange forskellige oplevelser både i og uden for Danmark. Det vil variere, hvor flyveturen går hen, alt efter hvilken linje du vælger, men det er sikkert, at du vil møde nye mennesker, opleve en anden kultur, hygge dig med dine venner og arbejde mere med dit linjefag.

Efterskolens linjefag kombineres med folkeskolens obligatoriske fag, som dansk, matematik og engelsk. Alle fag tilpasses hinanden, så det hele går op i en højere enhed både med dit linjefag og dine boglige fag.

Gå ikke glip af et fantastisk år på den bedste efterskole, hvor du udvikler dig personligt og i forbindelse med dit linjefag samt får nye venskaber for livet.