Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Besøg os

Udfyld ansøgningsskemaet så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Se betingelser nederst på siden.

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig. Bemærk alle felter markeret med * skal udfyldes.

Fra 21/22 optager vi kun 10.kl. på EVN

Elevoplysninger

Forældreoplysninger

 

 1. Formøde
  For at blive optaget skal ansøgeren besøge skolen til et personligt formøde. Vi tager kontakt for at aftale dette umiddelbart efter, vi har modtaget en formular her fra siden. Efter mødet har man sædvanligvis 14 dage til at træffe endelig beslutning.

 2. Tilmeldingsgebyr
  For at blive optaget, skal der indbetales et tilmeldingsgebyr på kr. 2000,-. Dette gebyr tilbagebetales ikke, hvis du efterfølgende framelder opholdet på skolen.

 3. Årgang og linjevalg
  Eleven er sikret optagelse på den ønskede årgang og det ønskede linjefag, når skolen har modtaget tilmeldingsgebyr, og når skolen derefter har bekræftet, at eleven er optaget.
  Såfremt der ikke er plads på den ønskede årgang eller det ønskede linjefag, kan eleven blive optaget på vores venteliste.

 4. Skolepenge
  Skolepengene dækker: kost, logi, undervisningsmaterialer, ture arrangeret af skolen herunder en udenlandstur.
  Egenbetalingen fordeles i 11 rater. Første rate på 2500 kr. betales i maj måned før skoleårets start, og de resterende 10 rater betales fra august til maj.

 5. Elevstøtte
  Fra skolepengene trækkes den statslige elevstøtte. Den resterende del udgør forældrenes egenbetaling. Den statslige elevstøtte er afhængig af husstandens indkomst 2 år før skoleårets start og antal søskende under 18 år. Skemaet til ansøgning om støtte modtager du fra skolen, og vi sørger herfra for det videre forløb.

Nyheder

02 maj

Det obligatoriske billede fra de skriftlige prøver😅 #goodluck

Se opslaget på Facebook
25 apr

DM FOR EFTERSKOLER🏆🏆 I perioden d. 27. - 28. april deltager Basketlinjen ved Danmarksmesterskaberne for efterskoler på SØS - Det samme gør Fodbold i perioden d. 10. - 13...

Se opslaget på Facebook
21 mar

Det er med stor sorg, vi hører om Geof Kotilas dødsfald. Geof var ikke kun en dygtig lærer og basketballtræner, men også en god ven og kollega. Hans død har efterladt et st...

Se opslaget på Facebook