Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Besøg os

Udfyld ansøgningsskemaet så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Se betingelser nederst på siden.

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig. Bemærk alle felter markeret med * skal udfyldes.

Fra 21/22 optager vi kun 10.kl. på EVN

Elevoplysninger

Forældreoplysninger

 

 1. Formøde
  For at blive optaget skal ansøgeren besøge skolen til et personligt formøde. Vi tager kontakt for at aftale dette umiddelbart efter, vi har modtaget en formular her fra siden. Efter mødet har man sædvanligvis 14 dage til at træffe endelig beslutning.

 2. Tilmeldingsgebyr
  For at blive optaget, skal der indbetales et tilmeldingsgebyr på kr. 2000,-. Dette gebyr tilbagebetales ikke, hvis du efterfølgende framelder opholdet på skolen.

 3. Årgang og linjevalg
  Eleven er sikret optagelse på den ønskede årgang og det ønskede linjefag, når skolen har modtaget tilmeldingsgebyr, og når skolen derefter har bekræftet, at eleven er optaget.
  Såfremt der ikke er plads på den ønskede årgang eller det ønskede linjefag, kan eleven blive optaget på vores venteliste.

 4. Skolepenge
  Skolepengene dækker: kost, logi, undervisningsmaterialer, ture arrangeret af skolen herunder en udenlandstur.
  Egenbetalingen fordeles i 11 rater. Første rate på 2500 kr. betales i maj måned før skoleårets start, og de resterende 10 rater betales fra august til maj.

 5. Elevstøtte
  Fra skolepengene trækkes den statslige elevstøtte. Den resterende del udgør forældrenes egenbetaling. Den statslige elevstøtte er afhængig af husstandens indkomst 2 år før skoleårets start og antal søskende under 18 år. Skemaet til ansøgning om støtte modtager du fra skolen, og vi sørger herfra for det videre forløb.

Nyheder

05 apr

EVN Håndbold🤾🏻💙 Informationsaften med Nycke og Keld d. 17/4 kl 19:00 Rundvisning er muligt fra kl 18:30 Oplægget starter kl 19:00

Se opslaget på Facebook
02 apr

Viva la Chile 🇨🇱🌞 Sikke en rejse kulturhuset har haft til Chile 🫶🇨🇱 Den første uge var vi indkvarteret hos værtfamilier i en lille by i bjergene, Illapel ☀️Her blev...

Se opslaget på Facebook
14 feb

EVN Håndbold🤾🏻 Informationsaften med Nycke og Keld d. 6/3 kl 19:00 Rundvisning er muligt fra kl 18:30 Oplægget starter kl 19:00

Se opslaget på Facebook