Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Forældreinfo

Forældreinfo 20-21

Skal du have fat i os uden for kontortid (kl 09-14), kan du ringe på vagttelefonen på +45 27 90 21 25

I skoleåret 2020-21 er prisen på alle linjer 2550,- kr pr. uge. Vi administrerer indhentning af statsstøtte til nedbringelse af egenbetalingen. Alle rejser er inkluderet.

Kalender

Lagt på d. 6. august 2020 (forældremøde samt forlænget weekend tilføjet)

Praktiske Oplysninger

Kalender 21-22

(Der vil komme ændringer i form af bliveweekender og hjemrejseweekender)

Rejser er inkluderet i prisen! Der er ikke ekstraudgifter.

I 20-21 er priserne ens for alle linjer; nemlig 2550 kr./uge i 42 uger. Se nedenfor mht. støtte til opholdet.

Priserne dækker alle udgifter i forbindelse med rejser på alle linjer. Når eleven optages på efterskolen, skal der betales et administrationsgebyr på 2.000 kr. Dette betales ikke tilbage ved framelding.

Den 15. maj, forud for skoleårets begyndelse, betales en á conto rate på 2.500 kr. De resterende skolepenge betales i 10 lige store rater månedsvis forud, første gang pr. 1. august.

Du kan få støtte til opholdet

Statstilskuddet er indtægtsbestemt. Vi sørger for at søge om støtte til dit efterskoleophold. Statsstøtten afhænger af husstandens indkomst 2 år før det pågældende skoleåres start. (For 18-19 er det 2016).

Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information. Du kan beregne din egenbetaling her. Du kan i øvrigt se støttesatserne der.

Husk at udfylde skoleår og antal søskende. Systemet kan ikke skelne mellem vores forskellige priser/antal uger, så hvis I er i tvivl, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte os telefonisk (65 31 29 20).

Man kan i særlige tilfælde søge tilskud hos Egmontfonden. Midlerne her er begrænsede, så kun få familier får glæde af det.

Nyheder

11 jun

28c og strålende vejr her på Mallorca☀️ Vi elsker det❤️

Se opslaget på Facebook
10 jun

Padel Tennis, SUP, Kajak, Trekking og Cykeltur i bjergene er nogle af de aktiviteter eleverne er med til på Mallorca☀️🇪🇸

Se opslaget på Facebook
07 jun

EVN er i dag fløjet til Mallorca🇪🇸 med vores eget fly✈️ Vi skal være her én uge som er pakket med aktiviteter, sightseeing, kampe og masser af hygge☀️

Se opslaget på Facebook