Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Forældreinfo

Forældreinfo 23-24

Skal du have fat i os uden for kontortid (kl 09-14), kan du ringe på vagttelefonen på +45 27 90 21 25

I skoleåret 2023-24 er prisen på alle linjer 2975,- kr pr. uge. Vi administrerer indhentning af statsstøtte til nedbringelse af egenbetalingen. Alle rejser er inkluderet.

·Ret til ændringer forbeholdes

·Forlængede og obligatoriske weekender tilføjes

Praktiske Oplysninger

Link til: Voresskole

Kalender (uploadet 22/5/23)

 

Rejser er inkluderet i prisen!

I 23-24 er priserne ens for alle linjer; nemlig 2975 kr./uge i 42 uger. Se nedenfor mht. støtte til opholdet.

Priserne dækker alle udgifter i forbindelse med rejser på alle linjer. Når eleven optages på efterskolen, skal der betales et administrationsgebyr på 2.000 kr. Dette betales ikke tilbage ved framelding.

I februar, forud for skoleårets begyndelse, betales en á conto rate på 3.500 kr. De resterende skolepenge betales i 10 lige store rater månedsvis forud, første gang pr. 1. august.

Du kan få støtte til opholdet

Statstilskuddet er indtægtsbestemt. Vi sørger for at søge om støtte til dit efterskoleophold. Statsstøtten afhænger af husstandens indkomst 2 år før det pågældende skoleåres start.

Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information. Du kan beregne din egenbetaling her. Du kan i øvrigt se støttesatserne der.

Husk at udfylde skoleår og antal søskende. Systemet kan ikke skelne mellem vores forskellige priser/antal uger, så hvis I er i tvivl, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte os telefonisk (65 31 29 20).

Man kan i særlige tilfælde søge tilskud hos Egmontfonden. Midlerne her er begrænsede, så kun få familier får glæde af det.

Tøjpakker (inklusive spilledragter) kan tilkøbes. Man kan undlade at købe, da skolen i så fald stiller spilledragter til rådighed-

Nyheder

02 maj

Det obligatoriske billede fra de skriftlige prøver😅 #goodluck

Se opslaget på Facebook
25 apr

DM FOR EFTERSKOLER🏆🏆 I perioden d. 27. - 28. april deltager Basketlinjen ved Danmarksmesterskaberne for efterskoler på SØS - Det samme gør Fodbold i perioden d. 10. - 13...

Se opslaget på Facebook
21 mar

Det er med stor sorg, vi hører om Geof Kotilas dødsfald. Geof var ikke kun en dygtig lærer og basketballtræner, men også en god ven og kollega. Hans død har efterladt et st...

Se opslaget på Facebook