Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Kunstlinje

Har du mod på at udtrykke dig selv igennem kunsten?

Så skal du vælge kunstlinjen på EVN! Vi er en lille gruppe elver i 9. og 10. klasse og har ca 9 timers kunst om ugen. Du skal ikke have lavet mesterværker for at få en masse ud af dit år på linjen, bare du er nysgerrig og har interesse for at arbejde aktivt med kunst.

Værkstedet – Stedet hvor værket bliver til

I kunst er den skabende proces uden tvivl det vigtigste! Du har måske prøvet at have en forestilling om hvilket udtryk dit værk skal ende ud med, men ofte ender vi et andet sted.

Vi lærer utrolig meget og vi udvikler os gennem vores eksperimenter. Derfor er noget af det vigtigste i kunsten processen. Altså det som sker fra de første skitser og til du ender ud med dit endelig værk.

Vi arbejder både teoretisk og praktisk med kunst og design. Vi starter ud med korte forløb i teknikker og materiale. For eksempel tegneteknik, maleri, farvelære, grafik, skulptur, stencils, foto, installation og designprocesser. Du får mulighed for at fordybe dig i egne længerevarende projekter og udforske og udvikle dine evner i løbet af hele året. Du og dine linjekammerater bliver også udfordret med designopgaver, hvor I sammen udvikler jeres kreativitet og innovation.

Som elev på kunstlinjen får du adgang til værkstedet i din fritid. Så der er rigeligt mulighed for, at du kan fordybe dig i dine egne projekter.

Skab dig!

Vi har det sjovt på kunst! Vi kaster os ud i eksperimenter, laver om, redesigner og prøver grænser med materialer, form og teknik.

Nysgerrighed og lyst til at gå nye veje er vigtigt for, at du udvikler dig. Derfor skal du have lyst til at fordybe dig i faget og lære nye teknikker.

Hvis du har mod på at udtrykke dig selv igennem kunsten, er EVNs kunstlinje lige noget for dig. Her skaber du hele tiden små og store værker, men du skaber også dig selv. Dit kreative og sansende arbejde er med til at forme dig som person. Når du skaber kunst på EVN finder du måske frem til et personligt udtryk, du lærer nye mennesker at kende, nye teknikker og materialer. Uanset om du arbejder på et lærreder, med metal, gips, ler, spraydåser, voks, tekstil eller noget helt andet, så er den kunstneriske og kreative proces med til at skabe den person du er.

Tag verden ind!

For at udvikle din kreativitet skal du fodres med indtryk. Derfor tager vi på flere studieture i årets løb. På kunstmuseer bliver vi inspireret af nyt og gammelt. Gennem udforskning af kunst i gaderummet ser vi nye tendenser og udtryk. På vores rejser til udlandet udvides vores horisont.

I efteråret tager vi en uge til en storby i Europa, og i foråret tager vi en længere rejse ud i den store verden. Det kunne være til New York eller Cuba. Fælles for vores rejser og museumsbesøg er alle de indtryk, som gør noget ved os som kunstnere.

Sæt dit aftryk!

Som kunstelev på EVN sætter du også dit aftryk på skolen. På væggene udstiller vi vores værker. Vi bruger de sociale medier som udstillingsrum af både processer, værker og vilde eksperimenter. Vi arbejder også hen imod at slutte året af med en fælles udstilling et sted uden for skolen.

Underviseren

Mette Juhl Lorenzen er din lærer på kunstlinjen.

Mvh. Kunstlærerne

Mette Juhl Lorenzen Kunst, Tysk & Samf

Nyheder

07 sep

Efterskolen på overlevelsestur Dag-1.2 ⛺️🔥

Se opslaget på Facebook
07 sep

Efterskolen på overlevelsestur Dag-1.1 ⛺️🔥

Se opslaget på Facebook
07 sep

Efterskolen på overlevelsestur med @team_tours ⛺️🔥

Se opslaget på Facebook