Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Valgfag

Tysk

I tysk bygger vi videre på de ting du har lært tidligere. Vi arbejder inden for tre hovedområder; Mundtlig Kommunikation, Skriftligt Kommunikation og Kultur og Samfund. Det handler om at vedligeholde og udvikle din evne til at kommunikere på tysk både skriftligt og mundtligt. Vi læser, lytter, skriver, taler og leger på tysk. Du kommer også til at lave små rollespil. Los geht's.

Spansk (Beginner)

The main objective of the course is that students can learn basic Spanish with a communicative focus, developing their capacity to read and write, and above all to understand and speak Spanish language.Speak Spanish is not just saying “words”, but how you say them.This is why we work on the Spanish pronunciation, intonation and rhythm. On the other hand, to learn speak Spanish implies knowing the customs, the traditions, the culture and history. In sum, there is a Spanish way of life, to which we also pay attention.

Yoga

Yoga med fokus på smidighed, balance og styrke - og god musik. Vi slutter timen af med afslapning og meditation. Antal pladser 12-15 elever.

Boldspil

I valgfaget boldspil vil eleverne blive præsenteret for både kendte og mindre kendte boldspil. Der vil være stor medbestemmelse for eleverne i forhold til, hvilke boldspil de gerne vil give sig i kast med, men vil også blive præsenteret for ældre boldspil. Skolen har på stedet mulighed for at lave: Fodbold, Basket, Håndbold, Badminton, Skumtennis, Volleyball, Beach Volley, Padeltennis, Flag Football, Spikeball, Kinball. Samtidigt har skolen et godt samarbejde med lokale foreninger, hvis der skal prøves andre sportsgrene, som ikke kan lade sig gøre på stedet.

Sportspsykologi

I valgfaget sportspsykologi vil eleverne blive præsenteret for en økologisk og holistisk tilgang af sportspsykologien. Faget giver eleverne mulighed for at fokusere og refokusere, når de i deres sport oplever at miste fokus. Samtidigt vil de blive præsteret for en bred vifte af life-skills og andre psykologiske værktøjer. De vil blive guidet igennem forberedelse af transitionen fra ungdom til senior, samt vejledning i forberedelse af et klubskifte. Sidst men ikke mindst vil de blive præsenteret for metoder at påvirke og optimere de teams de spiller på. Eleverne vil i timerne oftest blive præsenteret for viden og metoder at arbejde på, men forventes selv at afprøve de metoder de præsenteres for i løbet af ugens træning og kampe.

Musik

Musik som valgfag er for alle, der har lyst til at spille i et band og være en del af et unikt musikalsk fællesskab. Du vil møde nye mennesker på tværs af linjer og opleve det fantastiske, der ligger i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Det skal være sjovt at spille musik, og glæden og magien i musikken skal være drivkraften og det vigtigste incitament til at øve sig og blive bedre.

Musik handler også om at udtrykke følelser, fortælle en historie og skabe minder sammen. Du vil gennem din rejse i musikkens tegn udvikle dig både personligt og socialt, hvor du efterhånden bliver mere bevidst omkring dit udtryk, din stil og din videre musikalske retning.

Vi har et rigtig fint studie med mulighed for at indspille, producere og mixe musik. Om du er rapper, sanger eller instrumentalist, eller bare ønsker at få indspillet din egen musik med et band, så står studiet altid åbent for dig og din kreativitet.

Styrketræning

Man må køre sit eget program eller få hjælp til at lave et nyt af vores dygtige instruktør. Alle vores redskaber må gerne bruges.

Basketballcoach

I dette valgfag får du værktøjer til at træne baskethold. Faget samarbejder med Nyborg Basketballklub, som træner én gang ugentligt på skolen med spillere mellem 10 og 14 år. Du kan her afprøve dig selv som coach.

Krea

Kom og vær kreativ, her kan du lave alt i kunst. Kun fantasien sætter grænser.

Psykologi

Vi arbejder med emnerne: Identitet, udviklingspsykologi (hvad vores barndom har givet os med i bagagen), adfærdspsykologi (hvorfor mennesker begår mord og andre forbrydelser). Vi arbejder med cases, egne erfaringer og erindringer og små sjove psykologiske øvelser. Vi hører "u"hyggelige podcasts i mørke, ser dokumentarfilm og undersøger hinandens forskelligheder, taler om angst og vores mørke side. Reglen er, at der ingen regler er for undervisningsrammen, bare vi får lyst til at diskutere og forholde os til dybe og svære emner.

Fransk

 I fransktimerne arbejder vi frem mod folkeskolens afgangsprøver. Vi arbejder med alle fagets aspekter, grammatik, kommunikation, skriftlighed og kultur, men frem for alt har vi det hyggeligt, så vi lærer meget under afslappede former. Glæd dig til fransktimerne, men du skal have minimum 1 års forkundskaber.

 

Tillæg til Undervisningsplan

Nyheder

24 jun

EVN 21/22 Vi kommer til at savne jer💙💙💙

Se opslaget på Facebook
10 jun

Tillykke Cecilie🇩🇰 Vi kunne ikke være mere stolt af dig💙 Liga- og landstrænerne har stemt og denne gang er den målfarlige angriber fra HB Køge Women løbet med den forne...

Se opslaget på Facebook
17 maj

🇩🇰DANMARKSMESTER🏆 EVNs fodboldpiger har ved Final4 vundet Skoleligaen med en sejr over Hjemly i finalen. Vi er super stolte af jer piger, I er EVN💙

Se opslaget på Facebook