Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

Skolens fag

På EVN kan du have alle de fag, som også findes i folkeskolen. Vi tilbyder Folkeskolens Afgangsprøver, og derfor ligner vores fagrække meget det, du kender.
Alle elever skal have dansk, matematik og engelsk. Desuden skal man have et af linjefagene.
Afhængigt af om du skal i 9. eller 10. klasse, gælder følgende:

Hvis du går i 10. klasse har du udover linjefag og de obligatoriske fag (dansk, matematik og engelsk) mulighed for at vælge et eller flere valgfag. Prøvefagene tysk, fransk og fysik vil altid blive tilbudt. Desuden kan du vælge mellem forskellige fag, som du har ca. 90 minutter om ugen. Det kan være spansk, psykologi, badminton, håndbold, kunst, rytmisk samspil, dans eller andet. Det varierer fra år til år, hvilke af disse fag der udbydes.

Hvis du går i 9. klasse, kan du ikke vælge valgfag. På dette klassetrin er der en del obligatoriske prøvefag. Du skal dog vælge, om du vil have tysk eller fransk. Undtagelsesvist kan der være plads i skemaet til, at du kan vælge et af valgfagene. De obligatoriske fag er udover dansk, matematik og engelsk følgende: tysk eller fransk, historie, kristendom, samfundsfag, geografi, biologi, idræt og fysik.

Indholdsplan 20-21

Kursusplan 2020-21

Se skemaeksempler her (Der sker løbende ændringer så dette er kun som eksempel): KulturhusetBaskethusetFodboldhuset

Se skolens karakterbase.

Nyheder

11 jun

28c og strålende vejr her på Mallorca☀️ Vi elsker det❤️

Se opslaget på Facebook
10 jun

Padel Tennis, SUP, Kajak, Trekking og Cykeltur i bjergene er nogle af de aktiviteter eleverne er med til på Mallorca☀️🇪🇸

Se opslaget på Facebook
07 jun

EVN er i dag fløjet til Mallorca🇪🇸 med vores eget fly✈️ Vi skal være her én uge som er pakket med aktiviteter, sightseeing, kampe og masser af hygge☀️

Se opslaget på Facebook