Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

EVN-Basketcamp

Også i år har vi to camps i efterårsferien. Der er ”Åben U-15 landsholdssamling og vores egen camp for 11-15 årige. Begge camps – EVN-BASKETCAMP og EVN-U15-LANDSHOLSSAMLING– er for piger såvel som drenge. Prisen er 1.100 kr., hvilket er inklusiv camptrøje, kost og ophold.

EVN-BASKETCAMP (Lukket for tilmelding 2023)

– er for alle mellem 11 og 15 år. Den løber fra tirsdag d. 17. oktober kl. 18 til fredag d. 21. kl. 15 og er for både piger og drenge. Der er lagt op til træning og kampe på højt niveau, så du kan forbedre dit spil væsentligt. Desuden bliver der lagt meget vægt på samvær og hygge. Det er fx hyggeaften med festmiddag, karaoke og gang i popcorn- og slushicemaskinerne. Det er selvfølgelig basket, som er i centrum, men vi lægger vægt på, at det også er en god og sjov oplevelse. Træningen deles op efter alder og niveau grupper.

EVN-U15-LANDSHOLDSSAMLING

LUKKET FOR DRENGE (Der er venteliste)

Er åben og fungerer som basis for udtagelse af U-15 landsholdene. Den ligger fra fredag d. 13. oktober kl. 18 til tirsdag d. 17. kl. 14. Campen er obligatorisk, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at blive udtaget til det endelige landshold. Ud over vores faste stab af trænere vil landsholdstrænerne for U-15 stå for træningen lørdag og søndag.

 

Skulle man have ambitioner om landsholdsdeltagelse, men alligevel være forhindret til denne camp, så bedes I sende en mail til jfa@basket.dk eller mag@basket.dk meddele dette.

 

 

 

Trænere

Vores headcoach har meritter som “Årets træner” i dansk herrebasket samt DM for Herrer bag sig. Tilbage i 2010 blev Craig Dansk Mester med Rabbits. I dag er han landstræner for de Islandske herre. Pascal Colman og Malthe Holm Christensen er også på holdet. Endelig vil vi nævne Karen Kotila, som både er skolens fysioterapeut og også træner (eks landsholdsspiller). Craig, Malthe, Karen og Pascal er til dagligt trænere for EVN’s drenge og piger på basketlinjen. Vi er i øvrigt gang med at finde de bedste coaches til Campen, så vi vil løbende opdatere med nye navne her på siden. Det vil blandt andet være spillere fra Svendborg Rabbits.

Vi er ved at have de forskellige trænere på plads til årets camp. I den nærmeste fremtid vil vi afsløre navnene...

 

Basket og netværk

Selvfølgelig drejer campen sig om at forbedre sit spil, men ligeså vigtigt er, at man har en rigtig god oplevelse sammen med andre unge basketentusiaster. Man får en masse venner og kontakter inden for basketverdenen, og måske er det en måde at få en lille forsmag på efterskolelivet, hvis man har de overvejelser. På campen vil der være forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde en god bold eller lignende. Du vil i øvrigt få en trøje med camplogoet.

Craig Pedersen 🇨🇦 Basketball
Karen Kotila Basketball/Fysioterapi
Pascal Colman Basketball
Malthe Holm Christensen Basketball/Matematik
Nyheder

23 nov

EVN Håndbold: Infomøde onsdag d. 6. Dec. Fra kl. 19:00😀 Kom og hør om vores nye håndboldlinje🤾🏻 Håber vi ses🤞

Se opslaget på Facebook
22 okt

🤾‍♀️ Spændende Nyheder fra EVN Håndbold! 🤾‍♂️ Vi er utroligt begejstrede for at dele vores seneste opdateringer om håndbold på EVN fra skoleåret 24/25! 🌟 📅 Gem datoen...

Se opslaget på Facebook
17 okt

📢 Ledige pladser i vores skønne kulturhus! 💙 Er du klar til et eventyr med kreativitet, rejser og fællesskab?🌍🎨 Vi har øjeblikkelige pladser åbne, og du er mere end vel...

Se opslaget på Facebook