Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

EVN-Basketcamp

Der der to muligheder!

——— Lukket for tilmelding ———
Landsholdssamlingen er stadig åben


Også i år har vi to camps i efterårsferien. Der er ”Åben u-15 landsholdssamling og vores egen camp for 11-15 årige. Begge camps – EVN-BASKETCAMP og EVN-U15-LANDSHOLSSAMLING– er for piger såvel som drenge. Prisen er 1.000 kr., hvilket er inklusiv camptrøje, kost og ophold.

 

 

EVN-BASKETCAMP

– er for alle mellem 11 og 15 år. Den løber fra tirsdag d. 18. oktober kl. 18 til fredag d. 21. kl. 15 og er for både piger og drenge. Der er lagt op til træning og kampe på højt niveau, så du kan forbedre dit spil væsentligt. Desuden bliver der lagt meget vægt på samvær og hygge. Det er fx hyggeaften med festmiddag, karaoke og gang i slushicemaskinen. Det er selvfølgelig basket, som er i centrum, men vi lægger vægt på, at det også er en god og sjov oplevelse. Træningen deles op efter alder og niveau grupper.

——— Lukket for tilmelding ———
Landsholdssamlingen er stadig åben

EVN-U15-LANDSHOLSSAMLING

Er åben og fungerer som basis for udtagelse af u-15 landsholdene. Den ligger fra fredag d. 14. oktober kl. 17 til tirsdag d. 18. kl. 14. Campen er obligatorisk, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at blive udtaget til det endelige landshold. Ud over vores faste stab af trænere vil landsholdstrænerne for u-15 også være der.

 

Skulle man have ambitioner om landsholdsdeltagelse, men alligevel være forhindret til denne camp, så bedes I sende en mail til stg@basket.dk og meddele dette.

 

 

 

Trænere

Vores to headcoaches har meritter som “Årets træner” i dansk herrebasket samt DM for Herrer bag sig. Tilbage i 2010 blev Craig Dansk Mester med Rabbits. Geof har også været dansk mester med Bakken Bears og HIC og har været træner for Team Fog Næstved. Desuden er Pascal Colman på holdet. Han er  headcoach i Wolfpack fra den danske basketliga. Endelig vil vi nævne Karen Kotila, som både er skolens fysioterapeut og også træner (eks landsholdsspiller). Craig, Geof, Karen og Pascal er til dagligt trænere for EVN’s drenge og piger på basketlinjen. Vi er i øvrigt gang med at finde de bedste coaches til Campen, så vi vil løbende opdatere med nye navne her på siden. Det vil blandt andet være spillere fra Svendborg Rabbits.

Vi er ved at have de forskellige trænere på plads til årets camp. I den nærmeste fremtid vil vi afsløre navnene, men ....

Vi er stolte over at kunne præsentere Jón Arnór Stefánsson!

Han er den største stjerne, Islandsk basketball har haft. Hans CV indbefatter blandt andet en sæson hos Dallas Mavericks i 2003-4 i NBA. Desuden kan nævnes klubber som Beneton Treviso, Zaragoza, Valencia, Napoli, Roma og Unicaja. Han har desuden været en stor profil på landsholdet og haft store resultater med det islandske hold. I dag arbejder han for et stort agentfirma og scouter skandinaviske talenter.

Jón vil kun være til sted på landsholdscampen.

Basket og netværk

Selvfølgelig drejer campen sig om at forbedre sit spil, men ligeså vigtigt er, at man har en rigtig god oplevelse sammen med andre unge basketentusiaster. Man får en masse venner og kontakter inden for basketverdenen, og måske er det en måde at få en lille forsmag på efterskolelivet, hvis man har de overvejelser. På campen vil der være forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde en god bold eller lignende. Du vil i øvrigt få en trøje med camplogoet.

Craig Pedersen 🇨🇦 Basketball
Geof Kotila 🇺🇸 Basketball
Karen Kotila Basketball/Fysioterapi
Pascal Colman Basketball


 


Nyheder

24 jun

EVN 21/22 Vi kommer til at savne jer💙💙💙

Se opslaget på Facebook
10 jun

Tillykke Cecilie🇩🇰 Vi kunne ikke være mere stolt af dig💙 Liga- og landstrænerne har stemt og denne gang er den målfarlige angriber fra HB Køge Women løbet med den forne...

Se opslaget på Facebook
17 maj

🇩🇰DANMARKSMESTER🏆 EVNs fodboldpiger har ved Final4 vundet Skoleligaen med en sejr over Hjemly i finalen. Vi er super stolte af jer piger, I er EVN💙

Se opslaget på Facebook