Besøg vores Facebookside Besøg vores Instagram Send os en e-mail

EVN Håndbold

EVN håndboldlinje

Vælger du håndbold-linjen, kommer du til at leve sammen med ca. 40 andre unge mennesker, der er lige så vilde med håndbold, som du selv er.

Vi har en forventning om, at du spiller i en klub og kender til at træne minimum to-tre gange om ugen (for her træner vi dagligt). Det sikrer en målrettet træning, der vil være kendetegnet ved kvalitet og udfordringer. Vi har vores egen håndboldhal, som vi træner i året rundt.

Starter du på håndbold-linjen på EVN, kræver det, at du tager din sport og træning seriøst og er indstillet på en daglig træning, der stiller store krav til både din taktiske viden og tekniske kunnen.

Odense Håndbold

Vi indgået et officielt samarbejde med Odense Håndbold! Dette samarbejde vil åbne utrolige muligheder for vores EVN-håndboldspillere, og vi kan ikke vente med at dele flere detaljer den 25. oktober. Vi er overbeviste om, at det vil være en kæmpe gevinst for alle involverede.

Træner

Vi er begejstrede for at annoncere, at vi har ansat Nycke Groot som vores dedikerede håndboldtræner på fuld tid. Nycke har en imponerende karriere som spiller og har været en del af den internationale håndboldelite i mange år. Med tre Champions League-titler og medaljer fra både EM og VM er hun et ægte ikon. Nycke har også spillet for Odense Håndbold og ser frem til at guide vores håndboldelever fra august 2024.

Derudover kan vi også præsentere en træner mere. Vi synes selv at vi
igen har gjort lidt af et scoop. Keld Vilhelmsen er ny håndboldtræner på EVN og sammen Nycke
bliver han en del af det ”Dream Team” der skal sparke det nye spændende projekt i gang.
Keld har en flot og lang håndboldkarriere bag sig som både spiller og træner. Den tæller blandt
andet 75 A-landskampe for Danmark samt et hav af kampe for GOG.
Som træner har Keld Vilhelmsen blandt andet haft ansvaret for GOG U19 piger og været assistent
for GOG liga-herre. Keld er uddannet lærer og har senest arbejdet på Nymarkskolen som sportslig
koordinator og matematiklærer. Keld har ligeledes stået for den skadesforebyggende træning, for
sportsklasserne på skolen.
Vi byder Keld velkommen til EVN og glæder os til et fantastisk samarbejde.

Sjov og alvor

På Efterskolen ved Nyborg handler det om at have det sjovt, når du spiller håndbold. Målet er selvfølgelig “kampen”, men forud for det ligger der hårdt arbejde både teknisk og taktisk. Derudover vil du komme i super fysisk form, da skemaet ugentligt indeholder fem gange træning og kampe i forskellige turneringer. Vi har desuden vores egen fysioterapeut/fysisk træner, som arbejder med håndboldeleverne en gang om ugen. Der vil altid være kompetente trænere omkring miljøet, hvilket gør at der vil være stor fokus på såvel den holdtaktiske del som udviklingen af individuelle færdigheder.

Selvom der til både kamp og træning er fokus på den enkelte spiller, må det ikke gå ud over fællesskabet. På Efterskolen ved Nyborg er det en selvfølge, at du er en god kammerat – både på banen og udenfor. Håndboldlinjen er både for drenge og piger, men træningen vil være kønsopdelt.

Se mere om vores fysioterapeut her på EVN

 

Afsted til kamp
- hjemme og i udlandet

Vi har vores egne busser. Det betyder, at vi er meget fleksible i forhold til at komme rundt til kampe i hele landet. Det betyder også, at vi af og til tager ud og ser håndboldkampe. Det kunne blandt andet være Odense håndbold og GOG  kampe samt landskampe, hvis muligheden foreligger.

 

Ture til udlandet

Både i efteråret og foråret tager håndboldlinjen på tur. Her spiller vi en masse håndbold samt oplever en lidt anderledes håndboldkultur. Den ene af turene vil være en træningslejr, hvor vi arbejder intensivt på at finpudse detaljer og taktiske elementer i lækre omgivelser. Den anden tur vil går til et område, som lever og ånder for håndbold. Her skal vi selv træne og spille kampe, men også stifte bekendtskab med en anderledes håndboldkultur.

 

Turneringer

Vi deltager i forskellige turneringer både i klub- og efterskoleregi. Vi har egne haller og lækre styrkefacilliteter, så vi har optimale betingelser i forhold til den håndboldmæssige udvikling. Vi har hvert år et mål om at spille i højest mulige rækker med vores hold og sikre gode og lærerige udfordringer for vores håndboldelever.

Andet end bare håndbold.

Selvom håndbold fylder meget på EVN, så er efterskoleåret andet og meget mere end bare håndbold. Skolegang med obligatoriske fag som dansk, engelsk, matematik, samt en masse forskellige valgfag er selvfølgelig også en del af opholdet på EVN. Ligeledes lærer man at tage ansvar for egen og andres udvikling til gavn for fællesskabet.

Kontakt Søren Munk for yderligere information: munk@evn.dk

 

Nyheder

05 jul

🌟 **Velkommen til teamet, Frederik Skou!** 🌟 Vi er super glade for at kunne meddele, at vi har ansat Frederik Skou som vores målmandstræner her på EVN. 🙌 Frederik brin...

Se opslaget på Facebook
28 jun

Sidste dag på efterskolen. Det er svært at sige farvel til et sted, der er blevet dit hjem, og til mennesker, der er blevet ens familie. Vi har grint, grædt og vokset samme...

Se opslaget på Facebook
25 jun

📢 To ledige drengepladser! 🎨🌍 Vi har to ledige drengepladser en på Kunstlinjen og en på Worldwide til skoleåret 24/25! Er du klar til et spændende og kreativt år med nye...

Se opslaget på Facebook